با آموزش شلوار پیلی دار زنانه همراه ما باشید. این آموزش توسط سرکار خانم محمدی تهیه و تدوین گردیده است.
شلوار پیلی دار و جیب دار
برای این مدل شلوار از الگوی اساس استفاده می کنیم.
اول الگوی اساس را از دمپا و دور زانو به اندازه دلخواه تنگ می کنیم و به طوریکه اگر پارچه ی ما جوری می باشد که اصلا حالت کشی ندارد یا انعطاف کمتری دارد دور دمپا باید به اندازه ای باشد که موقع پوشیدن از پایین پا عبور کند و همچنین دور زانو طوری باشد که موقع خم و راست شدن زانو , آزادی لازم را داشته باشدو سپس قد شلوار را از خط پهلو اندازه می گیریم . این مدل معمولا تا قوزک پا می باشد .می تواند کوتاهتر هم باشد .
شلوار پیلی دار زنانه
برای طراحی جیب از نقطه a , cm5-4 به طرف خط کمر علامت می زنیم .نقطه b بدست می آید و از خط باسن cm4-3 به طرف بالا اندازه می گیریم , نقطه e بدست می آید .
نقطه b و e را بهم وصل می کنیم , این قسمت در جیب می باشد , برای طراحی سجاف جیب از نقطه b , cm4-3 روی خط کمر علامت می زنیم . نقطه c و از نقطه e , cm12 به طرف پایین علامت می زنیم نقطه f می شود . نقطه c را به نقطه f وصل می کنیم . این تکه قسمتی از کیسه جیب می باشد , سپس یکبار کیسه ی جیب را از نقطه a تا c و f و e را روی کاغذ الگو گپی می کنیم و یکبار دیگر از نقطه b و c تا f و e رولت می کنیم . بعد از کپی کردن کیسه جیب , قسمت هاشور خورده دور ریز می باشد .
آموزش شلوار پیلی دار زنانه
برای پاکتی پایین شلوار هر اندازه پاکتی پایین شلوار را که مدنظر دارید (معمولا cm6-4 می باشد) به همان مقدار از قد شلوار باید کوتاه شود و نواری را به طول دور دمپای شلوار و پهنای دو برابر (cm6-4) از پارچه برش می زنیم (مانند کمر دامن)
شلوار پیلی دار و جیب دار
موقع دوخت وقتی خط پهلوی شلوار و داخل پا دوخته شد این نوار به پایین شلوار دوخته می شود و جوری آن را تا می زنیم که خط دوخت و محل اتصال شلوار و پاکتی را مخفی کند . سپس برای ایستایی بیشتر پایین خط پهلو و داخل پا یک بست می زنیم تا موقع پوشیدن این قسمت باز نشود .
برای آموزش خیاطی اینجا کلیک کنید
برای آموزش طراحی لباس اینجا کلیک کنید
شماره تلفن : ۶۶۵۶۵۹۴۰-۰۲۱